Majka vitaminokat, szteroidokat, antibiotikumokat, gyomorvédőt és favipiravir hatóanyagú gyógyszert kap. Elmondta, hogy Hajni otthon van a gyerekekkel és nagyon fájnak az ízületei. Gyermekei egy nap, illetve egy éjszaka alatt átestek a rosszulléten.

Majkának ma csinálnak tüdőröntgent, amiből kiderül, hogy javult-e valamit az állapota. Tegnap azt mondta: “Szeretnék holnap valami jót hallani”.

A rapper mindenkit arra kér, hogy hordjon maszkot és azt is hozzátette, hogyha végre valahára kijut a kórházból, minden létező betegség ellen be fogja oltatni magát. “Mindig azt mondják, hogy aludjak sokat, nyugodjak meg. De, hogy kéne ezt csinálni? Mi vagyok én, Gandhi?

Majka két nappal ezelőtt kikelt magából, ami nem is csoda. Többen is azt állították, hogy biztosan pénzt kap azért, hogy betegnek tettesse magát. Élőben osztotta ki azokat, akik ezt gondolják róla.

“Kicsit el….m a hazamenetelt. Haza akartam menni a gyerekem születésnapjára. Elengedtek az orvosok, mert látták, hogy jobban vagyok. A fiam kapott tőlem egy gamer monitort, amit fel kellett cipelnem az emeletre, aztán egész este velük voltam és kicsit megerőltettem magam, emiatt másnapra visszaszökött a lázam 38,5-re” - mondta.

Elküldte melegebb éghajlatra a kétkedőket és vádaskodókat, sőt, ostobának nevezte azokat, akik azt feltételezik róla, hogy pusztán színészkedik.

“Ki kíváncsi rád? A h… dumádra? Húzz a …ba. Húszasával kapom a leveleket arról, hogy én biztos pénzt kapok, hogy játsszam a beteget. Az összes vagyonomat odaadnám, hogy otthon lehessek és tudjam, hogy holnapután jobban vagyok.”